Den perfekte mobil opbevaring - find dit næste iPhone cover

Kan du aldrig finde din telefon i tasken? Vil du gerne undgå ridser eller måske pifte din telefon op med lækkert læder eller fine farver? Pas godt på din telefon med en sej mobiltaske, mobilpung eller et simpelt iPhone cover eller etui. Her hos PiaRies finder du et stort udvalg af lækre iPhone covers og mobiltasker i god kvalitet og moderigtigt design.

Mobiltasker og iPhone covers er blandt det mest populære tilbehør til mobiltelefoner, fordi de begge holder din smartphone beskyttet mod ridser og samtidig gør den unik og anderledes. Selvom begge dele bruges som mobilbeskyttelse, er det vigtigt at nævne, at alle produkter ikke giver samme beskyttelse. Tasker og mobilpunge dækker hele telefonen, mens de fleste mobilcovers kun beskytter bagsiden og siderne, og ikke skærmen.

Mobiltasker med plads til essentials

Vores smarte og praktiske mobiltasker fylder ikke meget og har typisk en lang rem, så mobiltasken kan bruges som en lille taske i sig selv. Flere af vores mobiltasker har også plads til et kreditkort og lidt småpenge. Se fx vores fine camelfarvede mobiltaske. Det er super smart at have sine vigtigste ting samlet samme sted, så man ikke behøver bruge tid på at lede den store dametaske igennem for at kontanter eller andet.

Vores mobiltasker fås i mange varianter og forskellige farver og materialer. Vi har skræddersyede mobiltasker og punge i enhver størrelse - om du har den nyeste nye Iphone eller stadig er glad for din Iphone 4, har vi en mobiltaske, som passer. De flotte mobiltasker i læder bliver kun blødere og og flottere ved brug. Glæd dig selv med en taske til mobilen, og slip for den stor håndtaske.

Iphone cover og små, smarte etuier

Måske behøver du ikke en hel taske til din telefon. Er du mere til et enkelt cover til din iPhone, som ikke fylder meget mere end telefonen i sig selv, har vi fine, simple plastik-covers.

Nogle af vores små telefonetui har sågar plads til et par kreditkort, enten bagpå i en lille mobillomme eller bag en klap-lukning.

Hvad skal et godt iPhone cover koste?

iPhone covers er tilgængelige i en prisklasse nede fra omkring 20kr til flere tusinde kroner. Når man har købt en iPhone til flere tusinde kroner, ønsker de fleste også, at den skal holde sig godt i en lang periode. Der kan dog forekomme uheld, og derfor er beskyttelse meget vigtigt. Det giver måske sig selv, men iPhone covers i den billige ende medfører ofte ringere kvalitet, der ikke beskytter telefonen særlig godt. De dyre iPhone covers er lavet af helt specielle materialer, som beskytter telefonen exceptionelt godt. Ofte har de også en række særlige specifikationer, som måske ikke er nødvendige for den "almindelige iPhone-bruger". Hos PiaRies har vi fundet en løsning imellem, hvor du kan vælge mellem flotte og funktionelle covers i prisklasser, der passer til mange forskellige forbrugere.

Mobilopbevaring til alle anledninger

PiaRies’ mobiltasker er perfekte til koncerterne, hverdagsbrug eller byturen hvis man ikke ønsker at holde øje med alle sine ting. Mange af vores mobiltasker kan nemlig hænges rundt om halsen, så du kan føle dig fri af tasken. Bliv inspireret af vores mange modeller lige her