Guiden til din næste pung - Herre- og kvindepunge hos PiaRies

Genstanden, som skal opbevare og bære vores kreditkort og penge er en vigtig accessory, som man ikke kan leve uden. Nogle siger sågar, at en pung fortæller lige så meget om sin ejermand, som en hund. Det kan altså godt betale sig at investere i en kvalitetspung med præcis den plads, som du har brug for! Læs vores guide og find den pung, du allerhelst vil lægge dine værdier i.

Den store pung til herrer

Er du manden, som render rundt med fire forskellige benzinkort? Måske også kuponer fra restauranter og caféer, mønter og sedler og en god håndfuld visitkort. Så er en stor prangerpung lige præcis hvad du har brug for. Med sine fire rum til sedler samt et lynlåsrum til mønter, har den plads til det meste. Det er dog ikke en pung, der er skabt til baglommen. Så heldigvis for, at vi ikke befinder os i midten af halvfemserne, hvor pung i baglommen var et fashion statement.

Less is more

Er du manden, som lever efter ovenstående udsagn? Opbevarer du faktisk benzinkortene i handskerummet, dropper de gamle kvitteringer og hepper på teknologien, så kun dit Visa eller Mastercard er nødvendigt? Så er en lille kortholder et scoop for netop dig! Denne herrepung fylder næsten ingenting - det ser altså ikke klodset ud, når du har den i lommen, og den efterlader ikke slidmærker, som den store pung kan gøre det.

Måske kan du lide idéen om den lille kreditkortholder, men tør ikke afvise, at en mønt eller en seddel kan forvilde sig ind i dit liv. Det kender vi godt. Se så vores lille pung til forlommen, som udstråler næsten samme minimalisme som kortholderen, på trods af sit belejlige møntrum.

Gaven til hende

Kvinder har typisk brug for mere plads i deres pung, end mænd har. Nok kender de til Feng Shui når det kommer til boligindretning, men i pungen er de ‘rene linjer’ en by i Rusland. Den perfekte damepung skal have rum nok til et hav af gamle kvitteringer, mærkelige mønter fra alverdens rejsedestinationer og et par billeder af børnene - naturligvis. Fordyb dig i vores mange smukke damepunge og find den perfekte gave til din bedre halvdel.

Tænk over hvilken pung, din kæreste render rundt med til daglig. Er den ved at flyde over, så kan det måske tyde på, hun har brug for en stor damepung.

Skal der knald på farverne, har vi den smukke Tropical serie, som du kan gå på opdagelse i. Alle pungene er sort i grundfarven med smukke detaljer i turkis, orange, limegrøn, rød og lilla, af højeste kvalitet og produceret i det fineste kalveskind.

Hvis du virkelig vil imponere den kræsne fødselar, kan du få indgraveret navn (eller andet sødt) på/i pungen. Det er sødt og personligt - der er ikke et øje tørt. Med navnetryk er den perfekte gave til hende i hus.

Vores punge indeholder også RFID beskyttelse, der hindrer fjernaflæsning. Skulle du have spørgsmål eller henvendelser til vores punge, så kan du altid kontakte os. Følg blot kontaktsiden.