Tasker til hende

Tasker til hende er flødeskum på toppen, prikken over i’et, det sidste touch til outfittet – kært barn har mange navne. Hvis ikke du har din taske med dig, når du forlader hjemmet, føler du dig nøgen. For det er her du gemmer både kreditkort og kvindehemmeligheder, og så er tasken en uundværlig accessory som kan give dit outfit det sidste og helt rigtige personlige touch. Når garderoben har brug for et friskt pust, kan en ny taske ligeledes gøre underværker! Men hvor starter vi, når den gamle taske har fået plads på udskiftningsbænken?

Tre forskellige anledninger, tre forskellige tasker!

Vi har lavet en guide med nogle af sæsonens bedste tasker, og fremhævet tre styks, som passer til hver sin af livets anledninger. Om du skal på stroppetur, bytur eller festival-tur tør vi godt garantere, at vi har lige præcis den taske, du har brug for!

Bytasken

Den skal være lille, men ikke for lille. Den skal have nogle ruminddelinger, så den ikke forvandles til én stor rodebunke nede i. Og så skal den helst have en rem og kunne bæres over skulderen, så du ikke lægger den fra dig i en eventuel brander Hos PiaRies.dk har vi den perfekte lille skindtaske i flere forskellige festlige farver. Tasken er fremstillet i blødt kalveskind af højeste kvalitet. Den har tre rum og lige præcis plads til alt det nødvendige: Pung, telefon, make up og nøgler. Taskens strop er nem at tilpasse så den både kan hænge over den ene skulder eller som crossbody. God bytur!

Rygsækken

De fleste kvinder bruger i dag en skuldertaske frem for rygsæk når de skal på arbejde eller i skole. Måske er det fordi de synes at en rygsæk er for casual, eller forbeholdt børnehavebørn og unge fyre med hængerøv. Men her hos PiaRies er vi overbeviste om, at en rygsæk i luksuriøse materialer kan give dig et helt nyt syn på, hvad en rygsæk også kan være. Vi har skønne modeller i skind og i flere forskellige farver, som er hele kunststykker i sig selv. En rygsæk bliver dermed til mere end blot en praktisk taske, som du kan bruge - også når du skal se smart ud.

Festivaltasken

På festivaler verden over er bæltetasken efterhånden en fast del af uniformen. Og med god grund - bæltetasken er genial til en telefon, et kreditkort, læbepomade, måske et plaster og en lighter. Genfødslen af mavetasken  (for ja - den har været nærmest yt i en del år) hænger sammen med et lille, men effektivt “styling-greb”, som du også kan låne, hvis du vil være helt med på den seneste festivalmode!

Bæltetasken skal nemlig ikke længere hænge rundt om maven. Den skal sidde på skrå og bæres som en skuldertaske. Nogle sætter selve tasken midt på brystet. Andre har den under armen, som et skulderhylster. Pas dog på at den ikke rykker om på ryggen, det gør tasken udsat for tyverier. Hav dine værdier og andre ting trykt med dig rundt på festivalen med én af vores billige bæltetasker i blødt kalveskind!

Ydermere indeholder alle vores tasker også RFID beskyttelse, der hindrer fjernaflæsning. Skulle du have spørgsmål eller henvendelser til vores tasker, så kan du altid kontakte os. Følg blot kontaktsiden.